2012. november 22., csütörtök

Nyereménykosár játék


Most már valóban nem lehet megfeledkezni arról, hogy vészesen közeledik a karácsony  és erre nem csak magánemberként, hanem munkahelyünk beszerzőjeként, ügyvezetője, marketingese, PR szakembereként is gondolnunk kell.

Kicsit már be vagyunk szorulva az idővel, de még mindig nem késő előre látni és elkerülni a kellemetlen pillanatokat, amikor üzleti partnerünk meglep bennünket egy kedvességgel, mi pedig udvariasan megköszönjük…
A reklámajándék azonban nemcsak reklámajándék. Azok a termékek, amelyeket promóciós céllal, emblémázottan kapunk, legtöbb esetben a hétköznapi életben is jól használhatóak és a szupermarketek polcain is jelen vannak, mert szükségünk van rájuk. Honlapunkon több száz új év végi ajándék, közöttük karácsonyi dekorációval ellátok konyhai cucc, lakberendezési termék, valamint rengeteg újrahasznosított anyagból készült vagy energiatakarékosságot segítő ajándék vásárolható meg.

Ha még hátra van az ajándékvásárlás, vegyél részt  Nyereménykosár játékunkban, ahol esélyed van a nettó 25 000 Ft értékben telepakolt bevásárló kosarad tartalmát INGYEN megkapni.
Mit kell ehhez tenned?
  • Lájkolj minket a Facebook-on!
  • Webáruházunkban rakj kosárba legalább 3 ajándékot, max. nettó 25 000 Ft értékben, és NEVEZZ BE!
  • Mozgósítsd barátaid/ismerőseid, hogy növeljék a nyerési esélyeid!
A játékról bővebben itt olvashatsz. 
Hajráááá!
December 10-ig még van idő gyűjtögetni a virtuális tombolákat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése