2013. február 25., hétfő

A nemzetközi mega Nőnap

Hol van az már, amikor a nőnap munkásmozgalmi felhangú, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt? Ma már azért kellene szót emelni, hogy minél több olyan munkavállalási forma álljon a gyermeket nevelő nők rendelkezésére, amely lehetővé tenné, hogy ne teljes munkaidőben, ne kötött időkeretek között tudjanak helytállni otthon is és a munkahelyeken is.
Magyarország a nőnapi felhíváshoz először éppen 100 éve csatlakozott. Ekkor már a nőkkel kapcsolatos megmozdulások 56 évre tekintettek vissza (1857), amikor New Yorkban először utcára vonultak a textiliparban dolgozó nők magasabb fizetést és jobb munkakörülményeket követelve.
Azóta a nők megszelídültek és már apró ajándékokkal is levehetőek a lábukról.
Ehhez nyújtunk tippeket webáruházunkban, ahol 900 millió forintos raktárkészletünkből kedves, hasznos ajándékokat rendelhet.
Ne felejtse el, hogy a virág elhervad, de az ízlésesen dekorált ajándékkal belophatja cégét a női szívekbe!
Piperetáska, piperetükör, sminkkészlet, táskafogasSwarovszki kristályokkal dekorált termékek, divatos strandtáska, bevásárlótáska, törülköző , bögre, női póló, trendi esernyő házon  belüli emblémázással még épp időben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése