2013. február 15., péntek

A tél és a medve

A hagyomány szerint, ha február 2-án a medve kijön a barlangjából és árnyékától megijedve visszabújik, azt jelenti, hogy még hosszú lesz a tél. Ha kijön, és a rossz idő miatt nem látva árnyékát kinn marad, akkor lassan vége a télnek s jön a tavasz. Az idén a A Fővárosi Állat- és Növénykertben a kérdéses napon a medve NEM látta meg az árnyékát, tehát rövid télre számíthatunk.
Macihívők figyelmébe ajánlunk kínálatunkból mindent ami maci, plüssmaci, macis takaró, macis kulcstartó. Ha fázna a macink, mert nem ment vissza aludni, akkor fel is öltöztethetjük. A kapható plüssmacira fehér, kék vagy piros pólót adhatunk, amire tetszés szerint emblémázhatjuk, szitázhatjuk cégünk logóját. Így néz ki a pólós maci. Ha valóban itt  a tavasz, akkor lassan napszemüveg után kell néznünk. Kínálatunkban összesen 43 féle, megfelelő UV védelemmel ellátott  napszemüveg közül válogathat.
Kérném, hogy a macira ne adjuk szemüveget, akármennyire is kéri! Neki is vannak személyiségi jogai, amiről nem mondhat le önszántából, mert így fog kinézni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése