2013. május 29., szerda

Fesztiválok - ami a csövön kifér

A sokszínű programokat kínáló fesztiválipar rendkívül dinamikusan fejlődik. A Magyar Fesztiválszövetség honlapján keresgélve számos megszokott és meghökkentő tematikájú fesztivált találhatunk. A bor vagy kulturális tematikájú fesztiválok akár országos, akár regionális szinten már megszokott hétvégi programot jelentenek a családoknak. Végtelen azoknak az élelmiszereknek a sora is, amelyek kapcsán az embereket össze lehet rántani: tök, kolbász, fánk, paprikáskrumpli, kocsonya, birkapörkölt, rétes, szilva, almavirág (ha ez étel), dinnye, paprika, sajt, túró, internetes vers (mint szellemi táplálék). Szóval minden, ami ehető + egy kis marketing színt vihet egy szép környezetben lévő, de egyébként turistákat nem vonzó kis falu életébe is.
A fesztiválok a szabadidő turizmusban fontos vonzerőt képviselnek, a kreatív iparágakkal szoros kapcsolatban állva hatalmas üzleti forgalmat generálnak.
Nem véletlen, hogy a fent nem említett nagy fesztiválokat nagy cégek szponzorálják. A sok ezer résztvevő egy helyen kivételesen gazdaságossá teheti a célcsoportunk elérését. Ehhez azonban tárgyi befektetésre is szükség van. Nem elég, ha a fesztivál helyszínén szem előtt vagyunk, jó ha megfoghatóvá tesszük üzenetünket, azaz ajándékkal engedjük útjára azokat, akikkel kapcsolatba kerültünk.
Erre kínálunk sok-sok megoldást termékeinkkel.
Ha az IdeaList-ben található egyedi gyártású termékek esetleg túl magas darabszámban rendelhetőek, (pl. kartonkalap, rádióvezérelt, beléptetésre is alkalmas karkötő, cipővédő, fesztiválparóka, stb.), akkor a raktárkészleten vagy 3-4 nap alatt beszállítható termékek között lehet válogatni.
Adhatunk a fesztiválozóknak hasznos, logózott ajándékokat: esőkabátot, baseball sapkát, nedves törlőkendőt, sebtapaszt, kéztisztító zselét, üvegnyitót, mobiltokot, övtáskát, hűtőtáskát, termoszt, kulacsot, elemlámpát és a sor végtelen...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése