2013. szeptember 30., hétfő

Nemcsak az emlékezetre hat a Ginkgo

Partnerünk az XD Design márka tulajdonosa új projectet indított pár héttel ezelőtt. A kickstarter.com-on gyűjtötték a pénzbeli  ígérvényeket a tervezési folyamaton már túljutott új termékükre, a Ginkgo napelemes töltőre. A környezetbarát, fenntartható energiaforrásból táplálkozó napelemes töltővel iPhone, iPad, Android, stb. készülékek tölthetőek fel kevesebb, mint 2 óra alatt.
A termék készen áll a gyártásra, és pár napja már össze is gyűlt a kellő mennyiségű felajánlás, hogy 2014. első negyedében vásárolhatóvá váljon ez az új energiatakarékos termék.
A részleteket itt lehet megtekinteni:Az XD Design rengeteg hasonló környezetbarát terméket fejlesztett már, de a tömegtermelésben lévő energiatakarékos cikkek is ugyanazt a célt szolgálják, fenntartható módon szolgáltatnak energiát.
napelemes töltő, napelemes számológép, dinamós lámpa, stand by gombbal ellátott termékek, pedométer, (lépésszámláló), kulacsok a palackos víz vásárlásának visszaszorítására, 100% újrahasznosított anyagból készült esernyő, 100% RPET anyagból készült táskák, a szelektív hulladékgyűjtést elősegítő kukák, biológiailag lebomló anyagból készült kaspók, energiatakarékos szettek.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése