2015. március 2., hétfő

Reklámruházat rétegesen

Eddig azt hittük, hogy ha elláttuk kollégáinkat 5 db emblémázott pólóval, blúzzal vagy inggel jól végeztük dolgunkat és hátradőlhetünk pár hónapra? Gondoljunk raktárosainkra, sofőrjeinkre vagy kiállításon a hoszteszekre, de akár a front office-ba "kitett" kollégáinkra is.
Ha tekintetbe vesszük, hogy bármelyik évszakban lehet reggel 5-6 fok, délben körteaszaló hőség, délután pedig jégeső, akkor beláthatjuk, hogy a céges ruházatot is rétegesre kell terveznünk, különösen azért, mert az aktívan tevékenykedő kollégák nem szeretik, ha mozgásukban korlátozza őket a ruházat, még azon az áron sem, ha a pólóra, pulóverre a cég logója van hímezve. :)
Ha az irodai dolgozók a raktárba futva nem a saját fekete szövetkabátjukat kapják fel, hanem a jó minőségű steppelt pehelymellényt vagy polárpulóvert, vagy a raktárosok a céglogós hosszúujjú pólóra egy emblémázott, cégarculatnak megfelelő polármellényt vesznek fel a hűvös raktárban, ez fantasztikusan növelheti a cégünkről kialakult benyomást az ügyfelek szemében akár tudatosul ez, akár nem.
A reklámruházatot forgalmazó cégek kialakították a reklámruházat réteges kialakításához megfelelő megoldásokat.

Ki lehet alakítani olyan emblémázott (hímzett, szitázott, transzfernyomott) reklámruhatárat, amelynek minden darabja illeszkedik egymáshoz színben, anyagminőségben és fazonban.

A pólóra vagy galléros pólóra jöhet egy pulóver
A pulóver, polárpulóverre pedig valamilyen mellény vagy dzseki: széldzseki, steppelt dzseki, softshell vagy pehelytöltetű.

És mindennek a tetejébe egy baseball sapka, hogy ne főjön a feje.

REKLÁMAJÁNDÉK.HU webáruházunkban a ruházati cikkeket is igényei szerint szűrheti: pipálja be a kívánt színt, férfi/női/gyerek modellt, fazont, méretet, márkát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése