2015. április 2., csütörtök

Díjazott reklámajándékok

Prémium BRANDS katalógusunk újabb három modellje kapott rangos design díjat. A képen látható Elevate dzseki, a fogantyú elfordításával nyitható Marksman esernyő, illetve a különleges formájú, Marksman márkájú autós vészhelyzeti lámpa.

A különböző díjakat nyert termékek felé nagyobb bizalommal fordulnak az emberek és nagyobb érdeklődést váltanak ki. Körülbelül úgy működik ez, mint ahogyan egy jól felépített márka funkcionál a fogyasztók fejében. Egy ismert, kedvelt márkának elhisszük, hogy a pólója, pulóvere minden bizonnyal jó minőségű és tartós, ezért több pénz vagyunk hajlandóak kifizetni értük, hiszen a presztizsértékük is nagyobb, mint egy márkátlan terméké.

A díjazott termékről is nagyobb hajlandósággal hisszük el, hogy tulajdonságaik kiválóbbak, mint a nagyon hasonló, de díjat nem nyert termékeké, hiszen sejtjük, hogy van mögötte egy zsűri, amelyik kézbe veszi, mérlegeli, eldönti, hogy egy adott termék megérdemli-e, kapjon-e egy adott díjat.

Büszkén jelentjük ki, hogy a mi kínálatunkban is folyamatosan emelkedik a díjnyertes termékek száma. Azt reméljük, hogy ezzel erősítjük a promóciós ajándékok iránti elkötelezettséget.
Katalógusainkban találhatóak Red Dot Award design díjnyertes, IF Product Dessign Award és Promotional Gift Award díjazott termékek is. 
Ha jót akar, kövesse a jeleket !


.
.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése