2015. április 10., péntek

Tarantino és a szóróajándék


Tarantinot nem a marketing tudása miatt szeretjük, de lehet, hogy emiatt ismerjük. Minden bizonnyal ő is tudja, hogy egy cég a reklámjaiban / reklámjaitól él. Ha elénk áll egy szimpatikus fiatalember egy névjegykártyával, egy soha nem hallott nevű cég képviseletében, aminek semmi nyoma az interneten, tömegmédiában, közterület-reklámokon, akkor hajlamosak vagyunk kételkedni a cégéről szóló nagyívű prezentációban. A reklámokkal tesszük ismertté termékünket, szolgáltatásunkat, örömmel fogadottá értékesítőnket, hitelessé nevünket. Miért gondolom, hogy mindezzel Tarantino is tisztában van? Most éppen azért, mert egyik kollégánk a Jackie Brown újranézése közben felfigyelt egy töredék másodpercnyi snittre (2 óra 1 perc 50 mp körül), amelyben a címszereplő beül Max Cherry óvadékügynök íróasztala mögé és a pisztoly fiókból történő előrántását gyakorolja. A cég profilja miatt a pisztoly az íróasztali felszerelés része, csakúgy, mint a műanyag reklámgolyóstoll a Cherry Bail iroda egyszínes logójával, tamponnyomással emblémázva, valamint a fejléces papír, melyen a cég szlogenje is látható: "Integrity in Service" és a szolgáltatással kapcsolatos tudnivalók. Nem beszélem bele, hogy a pisztollyal a jó marketing célzásra utalt. :)

Az üzlet portálján ugyanazzal a tipográfiával jelenik meg a logó, tehát tudatosan építették fel a film képzeletbeli cégének marketing mixét. Került bele egy kis reklámajándék is. Ilyen apróságok miatt hiszünk Tarantinonak és a marketinggel jól megtámogatott cégeknek.

A képen látható toll érintőképernyők kezelésére alkalmas érintővel nálunk is kapható. Kizárólag Tarantino őrülteknek áruljuk. :)

Nem tudom kihagyni, hogy ide nem idézzem, hogy mi olvasható a pisztoly alatt, fejjel lefelé a céges papíron.
Ha nem jelensz meg, annak csak három (félreértések elkerülése végett: 3) oka lehet:
1.Kórházban vagy!!
2.Börtönben vagy!!
3.Halott vagy!! 
(Felkiáltójelek száma nem 1 és nem 3!!)
Ügyeljünk a részletekre!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése