2015. október 19., hétfő

Egész estés film egy reklámesernyőről

Érdekes, hogy nem zengett arról a reklámajándék szakma 2009-ben, hogy elkészült egy színes, szélesvásznú film egy reklámajándékról. Végre! Egy film, aminek szinte minden kockáján szerepel egy emblémázott reklámesernyő!!!

Az történt, hogy egy rosszul sikerült randi után Sandra Bullock kiszáll a szakadó esőbe Bradley Cooper autójából, aki van akkora lovag, hogy odaadja neki a tévécsatorna -  ahol ő operatőr - reklámernyőjét. Itt kezdődik a kálvária. A Bullock lány egész film alatt szerelmével üldözi a Cooper fiút kezében a kék, feliratozott esernyővel, pedig már nem is esik az eső, azonban bele lehet kapaszkodni, megvéd a hurikán ellen, reményt nyújt a bányagödörből való kimászáshoz és egyáltalán: hatásosan lehet vele kalimpálni. Szóval: Ő a megoldás! (ugyanis ez a film magyar címe. Angolul ez úgy van, hogy All about Steve :).
Mi mindenre jó egy esernyő, amelynek akár minden cikkelyére rászitázhatjuk a cégünk logóját, amit akkor is magunkkal viszünk - a biztonság kedvéért - , ha nem esik az eső, ami évekig az autónkban van és várja, hogy egyszer egy csúnya napon egy szép lánynak ajándékozhassuk, amelyet így többen fognak látni és aminek az üzenete sokszorosabban beég egy pár másodpercig látott/hallott óriásplakáthoz, Tv- vagy rádióreklámhoz képest.
A film promójában persze vétettek egy hibát: készült olyan plakát is, amelyen piros esernyő látható.
Hogy lehet ekkora hibát elkövetni? Ugye nem kell csalódnom és elkészült a CCN csatorna komplett a corporate identity-je? De hogy fordulhatott elő, hogy ezt nem kapta meg a film kommunikációs ügynöksége???
Tanulság: Mi válasszunk cégünk arculatához illő esernyőt.
http://reklamajandek.hu/r-ernyok


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése