2016. június 8., szerda

A Wafel is játszik Rió-ban

Wafel már az olimpián is
     A stroopwafel tipikus holland kényeztetés. Népszerűségét az is jelzi, hogy egy jelentős holland újságban cikk jelent meg ezzel a címmel: Szirupvadászat Rió-ban (Op strooptocht Rio). A cikk arról tudósít, hogy egy holland ezzel az édességgel igyekszik belopni magát a brazil szívekbe.

A világ legnevesebb strandjának közelében, lakásának konyhájában hollandusunk wafelsütésbe kezdett. Az eredeti holland receptúrát a brazilok ízléséhez igazította, így már az ő wafel-jét  árulják a menő kávézókban, benzinkutaknál, bevásárlóközpontokban, és már a két városi repülőtér piacára fáj a foga. Talán a "holland palacsintás királynak”  honvágya lett? Azt mondja, csak akkor, amikor a holland wafel eszébe jut. Így nyilatkozik: " Őszinte leszek: a holland wafel verhetetlen.” Nálunk is kipróbálhatja az eredetit, ami nem lett ugyan a magyar ízléshez igazítva, de nincs is rá szükség, mert így tökéletes, ahogy van. 
Mi köze van ennek az egésznek a reklámajándékozáshoz? Annyi, hogy ha valami ennyire bevált, akkor lehet, hogy ügyfeleinknek is ízleni fog. Dobozára a legolcsóbb eljárással, tamponnyomással elhelyezhetjük a logónkat vagy nagyobb mennyiség esetén az egész doboz design-ját a cégünk arculatához szabhatjuk. 
Hogy miért jó ehető ajándékot adni üzleti partnereinknek, arról az Ördögüző ajándékok című blogbejegyzésünkben győzzük meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése