2018. szeptember 24., hétfő

Futóversenyek idejére

Fehér alapon vakuval
Egyre több futó regisztrál a futóversenyekre, ami azt jelzi, hogy a hétköznapi edzéseket szívesen színesítik a mozgásra vágyók a közösségi élményt jelentő mozgással. A futás már nem csak a magányos farkasok sportja. A 2017-es Spar maratonon például összesen majdnem 32 ezren futottak, de van hova fejlődni, mert a göteborgi félmaratonra több, mint 60 ezren regisztrálnak.
Fehér alapon vaku nélkül
Miből áll a futó felszerelése? Mi a praktikus és szükséges és mi az, ami ezen felül növelheti a komfortérzetet? A megfelelő cipő az alap, bár tudjuk, hogy erre nem mindenkinek van szüksége (lásd afrikai futók). Erre jön a felső- és alsóruházat, mérőeszköz és/vagy médiaeszköz, ezek testre rögzítését biztosító kiegészítők, valamint a folyadék utánpótláshoz szükséges kulacsok. Gondoskodni kell a különböző időjárási körülmények elleni védelemről is. Ha eddig azt hittük, hogy a futás egy egyszerű és olcsó sport, akkor nem tévedtünk nagyot, hiszen mindezek nélkül is lehet futni, de aki odatette magát és belemerült ebbe a szubkultúrába, annak nincs menekvés. Minden egyes kiegészítő hordozza a reményt, hogy legközelebb még jobban fog menni és megdől a személyes rekordunk. Hajrá!
fekete alapon vaku nélkül
Mi most olyan emblémázást, szitanyomást készítettünk, amelynek a nyomata fényvisszaverő. Ez az őszi-téli futások alkalmával, a korai sötétedésben is növelheti a sportolók biztonságát. Egyéb fényvisszaverőkkel kombinálva teljes a biztonság. Rajtunk nem múlik. :)
fekete alapon vakuval
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése