2021. május 31., hétfő

Régi - új játékos olasz pályáról

Az 1970-es évek elején a Stilolinea volt az első olyan tollgyártó cég, amely a tollakat kifejezetten promóciós eszközként kezdte hirdetni. A Stilolinea ma az egyik leghíresebb európai tollmárka, amely kiváló minőségéről ismert. A Stilolinea golyóstollak - köszönhetően hosszú élettartamú tollbetétjüknek - átlagosan több, mint négyszer annyi ideig használhatóak, mint egy szokásos promóciós golyóstoll. A tollbetét jó minősége és hosszú élettartama azt is jelenti, hogy a tolltestre került céges üzenet is hosszabb ideig marad látható a célcsoport számára.

Ezeket a kategóriájukban magas minőséget képviselő tollakat saját tervezőgárda alkotja meg, valamint az összeszerelés és a környezetbarát gyártjás is Olaszországban történik. Itt a stílusos tollak szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül. Ennek részét képezi az íráspróba a magas minőség biztosítása érdekében. A Stilolinea tollbetétek sima, kényelmes írásélményt biztosítanak az elkenődés kizárásával.

A 2020-es évek elvárásainak megfelelve már 75%-ban PLA alapanyagból készült tollak is lekerülnek ennek a történelminek mondható márkának a gépsorairól. A PLA a Polylactic acid rövidítése, jelentése politejsav, ami egy biológiai úton lebomló, hőre lágyuló műanyag, melyet növényekből állítanak elő. Kínálatunkban nem csak Stilolinea márkájú, fenntarthatóan előállított bambusz, fa, újrahasznosított papírból készült golyóstollak is találhatóak.

Nem véletlen, hogy a Stilolinea tollakat rendelők újra és újra ezt a márkát részesítik előnyben, ha ismételten promóciós írószerre van szükségük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése