2021. május 24., hétfő

Rendezvényszervezőknek reklámajándékos szemmel - 3. rész

Milyen kellékek, ajándékok szerezhetőek be reklámajándékos cégektől ?

A kínálatunkban található termékek nem csak funkcionálisan teljesítik a kiskereskedelmi forgalomban is kapható árukkal szemben támasztott feltételeket, hanem egyben reklámhordozó felületként is szolgálnak. Rajtuk/velük együtt becsempészhetjük a márkánkat, üzenetünket a partnereink intim szférájába: lakásába, karácsonyi vacsorájára, íróasztalára, családi kirándulására, sporttevékenységére stb.

Két csoportra oszthatjuk azokat a termékeket, amiket rendezvényekre, emblémázottan szállítani tudunk:

A rendezvényhez szükséges kellékek: pl. formaruha (póló, galléros póló, hosszúujjú póló, ing, mellény, pulóver, dzseki, kendő, nyakkendő, sapka...), toll, minden lapján emblémázott jegyzetfüzet, mappa, teljes felületen nyomtatott nyakpánt badge-tartóval, karpánt, lufi, csomagok kialakításához irattáska, szatyor, egyéb táskaféle.

Ajándékok: talán nincs is olyan céges rendezvény, ahol illene a résztvevőket ajándék nélkül hazaengedni. Legyen szó jelképes vagy komolyabb, személyre szabottabb ajándékról, minden esetben a mennyiség és a kivitelezés bonyolultsága befolyásolja az árat. Az ajándékokat bekészített csomag részeként vagy „üdvözlő”, illetve „búcsú” ajándékként is átadhatjuk. Jó döntés lehet egy termosz, kulacs, bögre, powerbank, pendrive, hangszóró, fej- vagy fülhallgató, illetve szezonális vagy a cég tevékenységéhez köthető ajándékok: autós cégek esetében autós kellékek (autós telefontöltő, USB elosztó szivargyújtóra, csomagtartó rendező stb) nyáron az utazáshoz vagy nyaraláshoz köthető termékek (túl hosszú a sor…), télen télelhárító eszközök (jégkaparó, kézmelegítő párna, laposüveg stb), amivel kedveskedhetünk a rendezvényünk résztvevőinek.

Egy trükk: ha nem tudjuk, hogy álló vagy fekvő formátumú lesz a névjegykártya-tartóba helyezendő kártyánk vagy a névtábla, akkor rendeljünk mindkét oldalán akasztóval ellátott kártyatartót. Ilyen is van.

Reklámajándék.hu webáruházunkban válogass 10 000 reklámajándék és kb. 3000 promóciós ruhamodell / szín közül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése